Om oss

Vi utför de flesta arbeten du behöver ha hjälp med!

 

Vi renoverar både badrum och kök och gör allt från att montera ihop dina nya möbler till att koppla in el och VVS. Självfallet gör vi även allt underarbete som golvläggning, målning, spackling, tapetsering, putsning och murning, snickeri, håltagning och tunga lyft.

 

Du kan känna dig trygg med betalningen då vi alltid lämnar fast pris på hela arbetet och hjälper även självklart till med att transportera material till och från arbetsplatsen!

 

Sen första juli 2017 har alla våra elektriker fullständig auktorisation för att utföra all typ av elarbete dvs Auktorisationstyp A vilket omfattar alla elinstallationsarbeten. Vi ställer hårda krav på att alla våra anställda är utbildningsuppdaterade med de senaste vad gäller branschreglerna, detta för att ni som kunder ska alltid känna er säkra med vad som gäller och vad som är det senaste inom branschstandard.

 

Vi är auktoriserade med branschlegitimation Säker Vatten. Alla våra anställda har ID06 kort så att när vi är på plats så kan ni som kunder känna er trygga. Dessa kort intygar att vi är behöriga och de är alltid väl synliga med foto och namn.

 

Vi lämnar alltid långtidsgaranti på alla arbeten som utförs av oss!

 

Vi är färdiga först när du som kund är 100% nöjd med vårt arbete!